1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
:

Apel de selectie expert termen lung

A P E L  SELECŢIE

pentru înscrierea candidaţilor la selecţia pentru ocuparea poziţiei de ”EXPERT PE TERMEN LUNG ” CONSILIER SCOLAR ORIENTARE PROFESIONALA – pentru proiectul ID 82189 – ”Stagii de practică şi orientare profesională pentru o carieră de succes”.

 Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ID 82189 cu titlul „Stagii de practică şi orientare profesională pentru o carieră de succes!” îşi propune să atragă tinerii spre o serie de meserii din domeniul tehnic (tehnician ecolog, tehnician analize produsealimentare, tehnician chimist de laborator, tehnician operator tehnică de calcul, tehnician operator procesare text/imagine, tehnician mecatronist, tehnician automatizări). Dezvoltarea prin intermediul stagiilor de practică a abilitatilor tehnice ale elevilor participanti la stagiile de practica si facilitarea insertiei acestora pe piata muncii, reprezintă obiectivul general al acestora.

În cadrul proiectului va fi înfiinţat un Centru de consiliere şi orientare profesională privind cariera, în care să activeze specialişti în domeniul consilierii psihologice şi orientării în carieră. Acest centru îşi propune să asigure şi să promoveze un mediu favorabil dezvoltării personalităţii elevului, prin oferirea unei game largi de servicii de consiliere psihologică şi orientare în carieră a elevilor în realizarea unui parcurs profesional, pentru a-şi putea selecta corect meseria.

Criterii de selecţie:

  • minim 3 ani experienţă în orientarea şcolară şi profesională
  • minim 3 ani experienţă în proiecte europene
  • studii superioare de specialitate (cu diplomă de licenţă / master)  în domeniile Psihologie educaţională şi consiliere
  • abilitati de leader ship
  • abilitati operare PC
  • abilitati de lucru in programul SPSS 

Apelul de selecţie poate fi descărcat în forma documentului oficial [descărcare]